Labrador Retriever

Leo

Ras:Labrador Retriever

Geboortedatum: 04/2021

Geslacht: Reu

Gecastreerd/

gesteriliseerd: neen

Zindelijk: te verbeteren

Kan alleen blijven: te verbeteren

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: ?

Kinderen: ja

Leeeeo, iedereen komt als je Leo roept…behalve Leo waarschijnlijk. Leo is namelijk te druk bezig met de wereld om zich heen te ontdekken. Op en top pubertje die Leo. Veel energie en niet altijd even gedoseerd (lees lomp hondje). Labrador Retrievers mogen dan erg populair zijn, ze hebben doorgaans toch specifieke noden die wij ingelost willen zien. Zo is de Labrador een jachthond. Dat wil zeggen dat hij ervan geniet om zijn snufferd achterna te gaan en zoekspelletjes te doen. We zijn vooral op zoek naar een rustige thuis waar Leo alle ruimte krijgt om eens gek te doen maar waar hij ook zijn eigen stekje heeft waar het altijd stil en rustig is…

Contacteer ons voor meer info over Leo

8 + 13 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden.

 

Dank voor je geduld en begrip!