Engelse Pointer

Lazer

Ras: Engelse Pointer

Geboortedatum: 18/04/2016

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: ja

Kinderen: ja

Dag iedereen,

Maak kennis met Lazer…de (Engelse) Pointer.

Lazer is een jachthond en kan het niet wegstoppen. Katten die hij kent zijn veilig maar konijnen, kippen en al dat lekkers komen beter niet te dicht in de buurt.

Als er één iets is waar Lazer NIET van houdt is het kou hebben. We herplaatsen hem om die reden enkel naar een warme thuis waar hij binnen een slaapplek heeft. Maar dat vragen we eigenlijk sowieso bij elke hond 🙂 

We zijn op zoek naar een rustige thuis voor deze kerel. Hij wordt namelijk snel overprikkeld. In tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden doe je hem bijvoorbeeld geen plezier met lasers pointers, bewegende schaduwen, reflecties, dat soort dingen.

 

Contacteer ons voor meer info over Lazer

4 + 9 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!