old english bulldog

Lana

Ras: Old English Bulldog

Geboortedatum: 09/08/2019

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: ja 

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Maak kennis met Lana de Bulldog! Deze vriendelijke, super-sociale speelvogel is een waar plezier om in je buurt te hebben. Ze houdt van haar gezinnetje en kan het vooral goed met kinderen vinden. Maar ook met andere honden kan ze het prima vinden. Eigenlijk is Lana een erg makkelijke hond in de omgang. 

Er is wel één dingetje dat we over Lana moeten vermelden: ze houdt NIET van honden die op TV zijn. Om de één of andere reden gaat ze dan grommen en als je haar dan vraagt wat er scheelt, snauwt ze: “Laat me gerust, er zit in hond in de kijkdoos zie je dat dan niet?!”

Het is best grappig als je weet dat het zo’n dotje is ook met andere honden maar zo weet je dat alvast: enkel naar Lana kijken dus, niet naar andere honden op  TV…

We zoeken een gezin waar Lana haar speelse zelf kan zijn. Een gezin dat af en toe gaat wandelen maar vooral genoeg met Lana bezig is. Ravotten in de tuin, wandelen in het bos of knuffelen in de zetel…all good!  

Contacteer ons voor meer info over Lana

12 + 10 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!