Golden Retriever

Julke

Ras: Golden Retriever

Geboortedatum: 22/11/2014

Geslacht: reu

Steriel: nee 

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: afhankelijk van de hond

Katten: nee

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Maak kennis met Julke! Deze vrolijke vogel vertoeft graag bij zijn gezin.

Julke is een vriendelijke en sociale Golden die het goed kan vinden met tweevoeters. Met andere honden gaat het soms goed, soms ook niet. Katten vindt Julke niet leuk,…wellicht is het wederzijds.

Julke kan prima alleen blijven maar wanneer hij alleen buiten moet blijven, blaft hij naar iedereen die passeert. Misschien is dit het enige minpuntje waar we het even moeten over hebben. Julke blaft dus graag naar passanten. Dit wordt best gewoon vermeden door hem te laten verblijven in een ruimte waar niet te veel prikkels zijn. Verder is Julke een prima kerel en een uitstekende compagnon!

 

Contacteer ons voor meer info over Julke

2 + 2 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!