Labrador retriever

Jack

Ras: Labrador Retriever

Geboortedatum: 18/08/2022

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: nee

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja maar beetje wagenziek

 

Andere honden: geen ervaring

Katten: ja

Kinderen: neen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Jack de Lab. Deze jonge kerel is een onbeschreven blad. Hij moet nog heel wat (zo niet alles) leren. Zo is hij nog niet 100% zindelijk en is hij tamelijk schuw. 

Jack is dus nog erg onzeker, angstig en nerveus. We zijn van oordeel dat Jack daarom geen hond is voor onervaren baasjes. 

We willen een baas vinden die rust uitstraalt en Jack stap voor stap leert omgaan met nieuwe situaties. Wanneer Jack in een rustige “state of mind” komt, zal hij veel sneller dingen kunnen leren, we zijn er vrij zeker van. Zijn jonge leeftijd speelt in zijn voordeel. Wil jij zijn rots in de branding zijn?

 

Contacteer ons voor meer info over Jack

3 + 13 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!