Beagle

Isa

Ras: Beagle

Geboortedatum: 04/07/2016

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ok wanneer in de buurt van vriendjes

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: ?

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Dit is Isa! Isa is een erg lieve Beagle die het goed kan vinden met kinderen, andere honden en wellicht ook katten. (Met katten die ze ontmoet op straat wil ze spelen)

Isa is van nature een hond die graag buiten is, liefst samen met (een) andere hond(en). Ze geraakt wat gestresseerd wanneer ze niet dat ‘beloop’ krijgt en dan wordt ze ook onrustig. Alleen blijven kan ook enkel samen met een andere hond.

Eigenlijk zijn dit wel typische kenmerken van het ras. Beagles zijn immers gefokt om in ‘meutes’ te leven. 

Heb jij een grote tuin waarin Isa haar snuffeltechniek kan perfectioneren? Heb jij al een leuk vriendje voor haar rondlopen dat staat te trappelen om kennis te maken?

Aarzel dan niet en…  

 

Contacteer ons voor meer info over Isa

12 + 5 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!