dwergkees

Gizmo

Ras: Dwergkees

Geboortedatum: 21/01/2017

Geslacht: reu 

Steriel: ja 

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja +/- 5 u

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: leeft samen met Floske maar is niet sociaal naar andere honden

Katten: neen

Kinderen: neen

Hoi iedereen,

Dit is Gizmo. Hij woont momenteel samen met zijn maatje Floske.

Gizmo heeft weinig ervaring met andere honden maar doorgaans loopt dat niet zo lekker. We kunnen eigenlijk niet zeggen dat Gizmo sociaal is. Hij is het niet naar honden maar ook niet naar mensen die hij niet kent. Vreemde mensen die over de vloer komen, durft hij wel eens tacklen met een hap in de enkels 🙂

Het zou daarom misschien fijn zijn dat zijn maatje Floske mee kan verhuizen naar een nieuwe stek maar het is zeker geen voorwaarde…

Contacteer ons voor meer info over Gizmo

13 + 5 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!