labrador

Furby

Ras: Labrador

Geboortedatum: 27/07/2020

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: zie info

Katten: geen ervaring

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Furby. Furby is een beetje grumpy. Hij leeft momenteel samen met andere honden maar we hebben de indruk dat hij liever wat meer rust rondom zich heeft. 

Furby heeft zijn personal space nodig en wanneer een andere hond te vaak / te dicht komt, zal Furby snauwen om de grens duidelijk te maken.

Goed zo Furby, een hond moet opkomen voor zichzelf! Eigenlijk is hij aanhankelijk en tegelijk terughoudend. Het moet niet makkelijk zijn om Furby te zijn.

We feel you Furby en gaan daarom op zoek naar een thuis waar je meer dan voldoende ruimte hebt. Misschien woont daar een oudere rustige hond maar we proberen toch een thuis te zoeken waar jij enige ontvanger bent van alle knuffels en hapjes.

Contacteer ons voor meer info over Furby

15 + 8 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!