boerenfox

Foxy

Ras: Boerenfox

Geboortedatum: 24/02/2020

Geslacht: teef

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja maar weinig ervaring

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: geen ervaring 

Katten: neen

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Dit is Foxy!!! Wat een vrolijke meid is het. Immer goedgezind en opgewekt. Foxy is een boerenfox dus ze heeft wel wat energie. Deze hondjes zijn echte boerderij-bewoners. Ze zijn erg trouw aan hun baas en zijn ook onverschrokken. Klein maar dapper zeg maar. 

Foxy is een plezier om in je buurt te hebben. Ze kan het met bijna alles en iedereen vinden. Bij “kan met katten” heeft Foxy ‘neen’ geantwoord…Gezien haar leeftijd  denken we eerder: heeft nog geen scherpe klauw op haar neus gekregen 🙂

Wie kan deze lieverd een warme thuis geven? Een thuis waar ze kan ravotten in de tuin en achter knaagdieren rennen? 

Contacteer ons voor meer info over Foxy

3 + 6 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!