Dogo argentino

Flavie

Ras: Dogo Argentino

Geboortedatum: 12/05/2019

Geslacht: teef

Steriel: nee 

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: liever niet

Katten: ja

Kinderen: neen, Flavie heeft teveel energie

Hoi iedereen,

Maak kennis met Flavie. Deze knappe Dogo Argentino is in de fleur van haar leven. Ze loopt over van energie en heeft dus tamelijk wat fysieke uitdaging nodig.

Flavie is een lieve en aanhankelijke hond die ook waaks is. Ze is lief naar mensen die ze kent en ook vreemden ‘accepteert’ ze. Maar ze vindt het niet fijn als mensen die haar niet kennen zomaar over haar kop beginnen strelen…

Op wandeling is Flavie sociaal naar andere honden maar samenwonen met een andere hond is niet iets waar Flavie voor staat te springen. Honden die op een dominante manier op haar afkomen denken beter twee keer na…

We zoeken een actieve, zachtaardige maar consequente baas / bazin die Flavie een warme thuis kan bieden. 

Contacteer ons voor meer info over Flavie

12 + 4 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!