canis vulgaris

Dushi

Ras: Canis vulgaris

Geboortedatum: 05/05/2021

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: neen

Kinderen: neen, ook geen mannen

Hoi iedereen,

Dit is Dushi. Dushi heeft het moeilijk met vertrouwen. Ze is zo wantrouwig dat ze het merendeel van de tijd in een soort argwaan – stress modus leeft waardoor ze natuurlijk nog meer gestresseerd geraakt…Arme Dushi is op zoek naar een oplossing om die vicieuze cirkel te doorbreken.

Wat is er precies aan de poot?

Dushi is angstig. De oorzaak van die angst kennen we niet maar we weten wel dat ze niet van mannen houdt. Dit is dus geen gender-discriminatie maar gelieve je te onthouden indien je een man bent of er eentje op jouw adres woont (of vaak over de vloer komt). 

Dushi is namelijk angstig en uit dit ook in ‘snauwen’.  Kinderen en katten zijn om die reden ook echt niet ok.

We zijn dus op zoek naar een lief bazinnetje die al dan niet al samenwoont met een rustige hond die Dushi kan tonen dat het ook anders kan.

Dushi is een hond voor ervaren bazinnetjes. Wij vertellen jou graag meer als jij ons kan vertellen waarom Dushi in jouw nest wel goed zou aarden.

Contacteer ons voor meer info over Dushi

11 + 6 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!