engelse cocker

Django

Ras: Engelse Cocker

Geboortedatum: 22/11/2021

Geslacht: reu 

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: geen ervaring 

Kinderen: neen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Django. Django wil liefst van al in de buurt zijn van zijn baasje maar kan soms niet overweg met zijn emoties. Wanneer er kinderen in de buurt zijn, kan Django zich ‘jaloers’ opstellen al weten we niet precies in welke omstandigheden hij dit gedrag heeft vertoond.

Voor de zekerheid plaatsen we Django niet bij kinderen. We hebben immers de indruk dat het Django soms wat teveel wordt: emoties, prikkels, beweging,…Zijn emmertje kan dan snel vollopen. 

We zijn op zoek naar een thuis waar Django eerst een lange periode tot rust kan komen en zich ‘settelen’. Wij geloven sterk dat hij veel makkelijker in de omgang zal worden eens hij in een andere mindset leeft. Nu kent hij vooral veel stress waardoor hij blokkeert. 

Ben jij of ken jij zo’n thuis waar het zo rustig is? Kan jij Django zich enkele weken, op zijn eigen tempo laten integreren? Verwacht jij niets van hem behalve dat hij elke dag een beetje gelukkiger wordt?  

 

Contacteer ons voor meer info over Django

4 + 13 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!