Duitse Herder

Dirk

Ras: Duitse Herder

Geboortedatum: 23/06/2021

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja, mits goede omheining 🙂

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: ja

Kinderen: ja, wel nog erg onstuimig

Dag iedereen,

Dit is Dirk de Duitse Herder! Deze knappe jongeman is vrolijk en sociaal.

Dirk is ook heel avontuurlijk. Als je niet oplet ontsnapt hij uit de tuin en trekt erop uit. Gezien zijn leeftijd is Dirk nog erg nieuwsgierig. Hij is op zoek naar een baas die hem wat uitdaging kan bieden. Leuke wandelingen, een zoekspelletje, …

Dirk is heel lief maar wel nog onstuimig… beetje lomp zoals we zeggen. Om die reden plaatsen we hem niet bij kleine kinderen.

Gelieve enkel op deze kanjer te reageren indien je een tuin met solide omheining hebt. We zoeken ook naar een eerder actief gezin. Dat wil niet zeggen dat je elke dag moet hardlopen maar Dirk moet wel zijn pootjes kunnen strekken. Kan hij dat niet, dan zal hij andere manieren zoeken om zijn energie te kanaliseren.  

 

Contacteer ons voor meer info over Dirk

6 + 13 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!