Duitse Herder

Diego

Ras: Duitse Herder

Geboortedatum: 16/11/2016

Geslacht: Reu

Gecastreerd/

gesteriliseerd: neen

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: ja

Kinderen: neen

Hallo iedereen,
Maak kennis met Diego de Duitse Herder!

Diego heeft een erg sociaal karakter en wil een allemans-vriend zijn maar hij heeft nog wat social skills om bij te schaven.
Hij is niet veeleisend maar gaat wel graag wandelen. Diego houdt echter niet van drukke plaatsen dus die vermijd je gewoon best.

Als er iets te melden valt, zal Diego het ook laten weten. Waken zit nu eenmaal in het bloed van herders.
We zijn op zoek naar een thuis waar Diego de poten kan strekken en zijn snuffeltechnieken kan oefenen.

Omdat Diego momenteel weinig ervaring heeft met (nieuwe) prikkels, is hij wat onhandig als hij met een nieuwe situatie geconfronteerd wordt.

We zoeken dus een nieuwe kameraad voor Diego die hem stap voor stap of liever prikkel voor prikkel leert omgaan met de buitenwereld.
De nieuwe baas is even zachtaardig als Diego zelf en is er zich van bewust dat er eerst een vertrouwensband moet worden opgebouwd vooraleer jullie nieuwe dingen kunnen gaan ontdekken.

Contacteer ons voor meer info over Diego

13 + 9 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden.

 

Dank voor je geduld en begrip!