Border Collie

Couci

Ras: Border Collie

Geboortedatum: 01/09/2017

Geslacht: teef

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: enkel met reutjes, blijkbaar

Katten: geen ervaring 

Kinderen: geen ervaring

Hoi iedereen,

Dit is Couci. We hebben niet zo heel veel informatie over haar ontvangen maar één ding is zeker: Couci kan het niet vinden met andere teefjes. Met een reu kan ze het doorgaans wel vinden.  Er is een ernstig bijtincident geweest met een andere teef dus we nemen absoluut geen risico, Couci wordt niet geplaatst bij andere honden ondanks het feit dat ze het wel met de reutjes kan vinden.

We zoeken voor Couci een thuis waar ze gewoon het rijk voor zich heeft. Naar haar baasje toe is Couci wel erg lief en aanhankelijk. Wij geloven dat Couci het goed zal doen in een prikkelarme omgeving waar ze tot rust kan komen. 

Contacteer ons voor meer info over Couci

5 + 2 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!