poedel

Charly

Ras: Poedel

Geboortedatum: 22/04/2022

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: nog niet 100%

Kan alleen blijven: ja, met andere hond al een paar uur

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja, een stabiele hond die wat rustiger is

Katten: ja 

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hello iedereen,

Ligt mijn haar goed voor op de foto? Ja Charly, de jaren 70 hebben gebeld, ze willen hun punkkapsel terug 🙂

Dit is dus Charly, een ongelooflijk opgewekte poedel / ongeleid projectiel. Charly is echt een grote lieverd maar heeft in zijn eerste levensmaanden enkele niet zo positieve ervaringen met mensen gehad.

Het gevolg hiervan is dat hij erg timide is, vooral in de buurt van mannen. Het duurt even voor hij ontdooit maar eens hij je kent, mag je wel zijn vriendje zijn.

Charly is een toffe peer om in huis te hebben maar je moet wel rekening houden met zijn energieniveau. Grappen en grollen, kousen of ondergoed pikken en er als een speer mee vandoor gaan, erg dolletjes allemaal.

We zijn op zoek naar een jong en dynamisch gezin die de leute hiervan inziet en Charly alle kansen wil en kan geven. Hij heeft naast een ruime tuin OOK nood aan stevige wandelingen.

Alsof dat niet genoeg is, geven we ook even mee dat poedels erg intelligente honden zijn. Naast de fysieke uitdagingen, heeft Charly ook intellectuele prikkels nodig. Zoekspelletjes, puzzelen, verstoppertje spelen…

Smeer je kuiten maar al in 🙂

 

Contacteer ons voor meer info over Charly

2 + 3 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!