Berner Sennen x St Bernard

Casper

Ras: Berner Sennen x St Bernard

Geboortedatum: 05/05/2014

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: ja

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Maak kennis met Casper. Deze zachtaardige kerel is graag vrienden met iedereen. Momenteel woont hij samen met Iltis die ook ter adoptie staat bij Helping Dogs. Deze twee kameraden kennen elkaar al heel lang dus het zou erg fijn zijn mochten ze een plek vinden waar ze samen naartoe kunnen.

Casper is vooral een sociale hond en heeft absoluut nood aan ‘companie’, zij het van Iltis of van een baas die altijd in de buurt is. Bij Helping Dogs hebben we alle broers, zussen, vader en moeder van Casper indertijd herplaatst en we kunnen wel zeggen dat het het stuk voor stuk erg aangename, sociale viervoeters zijn. 

Wie Casper in zijn hart sluit zal er geen spijt van krijgen! 

Contacteer ons voor meer info over Casper

1 + 1 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!