Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Bongo

Ras: Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Geboortedatum: 20/04/2021

Geslacht: reu 

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: geen ervaring, reageert enthousiast

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Dit is Bongo. Bongo is een over enthousiaste clown in de fleur van zijn leven. Zoals elke ‘teenager’ kan ook Bongo soms ook wat rebels (tegendraads) reageren. Hij luistert niet altijd meteen en zoekt graag de grenzen op. Zo heeft hij wel eens gehapt – niet gebeten – toen hij een standje kreeg.

Bongo kan het vinden met oudere kinderen maar van die kleine krijsende ukkies met grijpgrage handjes en scherpe tandjes, daar past hij voor. Bongo wordt duidelijk nerveus in de buurt van kleine, onvoorspelbare kinderen.

Het liefst van doet Bongo leuke activiteiten in de natuur. Drukte en lawaai zijn niets voor deze jongen. 

We zoeken een baasje of baasjes die geen kinderwens (meer) hebben en voldoende tijd kunnen maken voor Bongo.  

Contacteer ons voor meer info over Bongo

12 + 10 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!