duitse Herder 

Berre

Ras: Duitse Herder

Geboortedatum: 10/05/2018

Geslacht: reu 

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: heeft het rijk graag voor zich

Katten: neen

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Maak kennis met Berre de Duitse Herder! Deze jonge snaak is in de fleur van zijn leven. Hij geniet er dan ook van met volle teugen.

Jonge herders bruisen van de energie en staan steeds te popelen voor leuke activiteiten. Berre is sociaal naar mensen en woont liefst als enige viervoeter in zijn huisje. Een andere hond is wel eens leuk om mee te spelen maar Berre vindt het niet meteen nodig om er ook mee samen te leven. Berre is een sterke en onafhankelijke jongen 🙂 

Berre wordt erg onrustig in de buurt van…..katten. Misschien ruikt hij welke diabolische plannen ze aan het smeden zijn. Nee serieus, omdat hij zich er niet bij op zijn gemak voelt, willen we hem ook geen kat opdringen.

Voor deze kanjer zoeken we een actieve en warme thuis. Graag een thuis waar hij de pootjes kan strekken in de tuin en waar de baasjes vaak thuis zijn. 

Hij kan prima alleen blijven maar hij is het niet gewoon om erg lang en of dagelijks alleen te zijn.

Contacteer ons voor meer info over Berre

7 + 12 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!