Engelse Cocker x Springer Spaniel

Basje

Ras: Engelse Cocker x Springer Spaniel

Geboortedatum: 18/05/2017

Geslacht: reu 

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden:  ja 

Katten: geen ervaring

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Dit is Basje! Basje is een echte waterrat. Je doet hem geen groter plezier dan te gaan zwemmen of nog beter…met een uitgebreid bad. Tja, hoe honden toch kunnen verschillen 🙂

Basje is in feite een jachthond. Jachthonden hebben over de jaren erg gevoelige zintuigen ontwikkeld. Die komen goed van pas als je op jacht bent maar in onze overprikkelde maatschappij zijn ze geen zegen. 

Zo kan Basje het bijvoorbeeld niet vinden met kleine kinderen. Ook in de stad of op drukke plaatsen wordt hij erg nerveus. 

Geef Basje maar het goede leven van “den buiten”. Lekker plonsen in de vijver, spelletjes doen met de baas en dan met de poten omhoog uitdrogen in de zon.

Heb jij zo’n rustige stek waar Basje samen met jou kan genieten van het leven?

Contacteer ons voor meer info over Basje

1 + 10 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!