Berner Sennen

Bas

Ras: Berner. Sennen

Geboortedatum: 29/03/2018

Geslacht: reu

Steriel: chemisch

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: ja

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Bas de Berner! Bas is een sociale knuffelbeer die het gewoon is om veel aandacht te krijgen.

Bas is dan wel een knuffelbeer maar hij heeft ook het vastberaden karakter van de berghond die hij in feite is. Wanneer Bas bijvoorbeeld iets lekkers heeft, dan zal niemand daar zo maar mee weglopen. 

We merken dat Bas het moeilijk heeft met het delen van aandacht met kleine kinderen. Hij laat zijn ongenoegen dan blijken door bijvoorbeeld een duidelijke blaf te laten horen. 

Wanneer Bas niet voldoende aandacht krijgt, zoekt hij spullen / spelletjes om zich bezig te houden. Welke spullen dat zijn hangt af van wat je laat rondslingeren…beter niets dus.

Bas is op zoek naar een nieuwe thuis waar hij voldoende ruimte heeft maar vooral ook genoeg knuffels en aandacht. Bas is verder niet veeleisend en een gezellige hond om in de buurt te hebben.

 

Contacteer ons voor meer info over Bas

7 + 2 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!