Mechelse Herder x Duitse Herder

Alex

Ras: Mechelse herder x Duitse Herder

Geboortedatum: 04/11/2020

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja, te verbeteren

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten:?

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Maak kennis met Alex de tiener – herder – wildebras. Alex is een hond met heel wat energie die moet gekanaliseerd worden. Indien hij die energie niet kwijt kan, zoekt hij zelf ‘activiteiten’ om hem te helpen kalmeren. Deze activiteiten hebben doorgaans een eerder destructief karakter. 

Alex is nog jong en het is in zijn puppy periode niet geheel lekker gelopen. Het gezegde bij Helping Dogs gaat als volgt: “Een pup kan niet stukbijten wat ie niet te pakken kan krijgen…”  

Alex is een olijke, vrolijke herder met een heel sociaal karakter. Hij moet gans de wereld nog ontdekken en is op zoek naar een baas die zelf ook niet tussen vier muren kan blijven. 

Contacteer ons voor meer info over Alex

13 + 12 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!