duitse Herder

Aïko

Ras: Duitse Herder

Geboortedatum: 26/06/2021

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: neen

Kinderen: ja, maar speelt eigenlijk nog te wild

Hoi iedereen,

Maak kennis met Aïko! Aïko is een rasechte spring-in-t-veld. Immer vrolijk en enthousiast en een tikkeltje onstuimig laat ons zeggen.

Iedereen die al eens een jonge herder ontmoet heeft, weet dat ze bruisen van energie. Blaffen, rondrennen, opspringen,…kortom: lekker gek doen!

Hij speelt graag met andere honden maar het gaat er nogal ruig aan toe. Misschien dus best speelkameraadjes kiezen van hetzelfde kaliber 🙂

We zijn dan ook op zoek naar een baas die Aïko kan helpen om deze energie te kanaliseren. Een baas die stevig in de schoenen staat want met zijn 29 kg is Aïko een uit de kluiten gewassen – soms ongeleid – projectiel.  

Contacteer ons voor meer info over Aïko

12 + 8 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!