mastin x Mechelse Herder

Simba

Ras: Canis vulgaris

Geboortedatum: 01/01/2018

Geslacht: reu

Steriel: ja 

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: neen

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Simba. Deze leuke herder kruising is een vriendelijke hond die graag in de nabijheid van zijn gezinnetje vertoeft.

Hij is erg aardig naar kinderen maar kan zich wat ‘ruig’ opstellen naar andere honden. Vooral aan de lijn voelt hij zich sterker doordat baasje achter hem staat; Dan durft Simba wel eens de aap uithangen. Of moeten we zeggen “het wrattenzwijn” Simba? Hakuna matata dus met deze vrolijkerd in huis!

Simba is een hond die toch wel wat energie kwijt moet. We zoeken een dynamisch gezin met voldoende ruimte die Simba graag meenemen op uitstap. Simba wil graag mee maar houdt niet van drukken plaatsen,… Het bos, de zee, de velden,…all good 🙂

 

Contacteer ons voor meer info over Simba

14 + 14 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!