Teckel x 

Mavi

Ras: Teckel kruising

Geboortedatum: 14/07/2022

Geslacht: reu 

Steriel: nee

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja, liefst met een vriendje

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja, zie info

Katten: ja 

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Mavi! Deze kanjer ziet er klein en schattig uit maar onder zijn ‘motorkap’ zit een machine die gemaakt is om te bewegen, te spelen, te ravotten en de wereld te ontdekken! Mavi is dus niet de schoothond die je zou verwachten als je hem schattig ziet staan wezen.

Mavi is graag in de buurt van soortgenoten maar hij wordt niet samengezet bij honden die kleiner zijn of een lager energieniveau hebben. Simpelweg omdat Mavi daar misbruik van zal maken. 

Mavi heeft van jongsaf een aantal voedselallergieën ontwikkeld waar rekening mee moet gehouden worden. 

We zijn voor Mavi op zoek naar een actief gezinnetje. Een nieuwe thuis waar hij door de tuin kan rennen of nog liever een boerderij waar hij allerlei avonturen kan gaan beleven. In elk geval heeft deze mooierd veel ruimte nodig en een begripvol gezin dat de humor inziet van zijn fratsen. 

Contacteer ons voor meer info over Mavi

3 + 2 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!