beagle

Loekie

Ras: Beagle

Geboortedatum: 04/03/2021

Geslacht: teef

Steriel: ja 

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja maar is het niet echt gewoon

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: ja 

Kinderen: neen, Loekie heeft schrik

Hoi iedereen,

Beagles… mensen die het ras kennen, kunnen er uren over praten. En ze weten ook dat deze rakkers liefst wat 4-potige vriendjes rond hen hebben om gelukkig te zijn. 

Dat is bij Loekie niet anders! Waar Loekie niet mee om kan zijn (kleine) kinderen. De schelle geluiden maken haar enorm zenuwachtig. Dus heb je – of denk je – aan (klein-) kinderen, dan is Loekie geen match! 

De prikkels die Loekie ervaart door kinderen, kan ze simpelweg niet verwerken. Hierdoor is er al een bijtincident geweest dus nogmaals: kinderen zijn een no-go voor Loekie.

Speuren, spelen met andere honden (van minstens haar grootte), ravotten in de tuin en lange wandelingen,…daar kan je Loekie dan weer wél een plezier mee doen.

Na een actieve dag ploft ze helemaal voldaan neer in de auto of thuis op haar plaatsje in de bench en is ze binnen de kortste keren in dromenland om de batterijen op te laden voor een volgend speelmoment. 

Ben jij een avonturier, fervent wandelaar, of actieve persoon die gerust een paar kilometers kan stappen per wandeling? Geen kids of katten in de buurt of in de toekomst?

Contacteer ons voor meer info over Loekie

8 + 2 =

Onze honden steunen?

Je kan onze honden enorm helpen door meter/peter te worden of door een vrije bijdrage te storten op ons rekeningnummer:

IBAN: BE47 9796 5863 7580

Je leest er meer over op

www.helpingdogs.be/steun/

 

Hondenspullen nodig?

Je kan terecht in onze winkel te Tielt of op de Helping Dogs webshop voor voeding, speelgoed, verzorgingspullen,...

We hebben enkel het allerbeste geselecteerd want je viervoeter is het waard.

Door bij Helping Dogs te kopen, steun je ook rechtstreeks onze opvanghonden.

Begeleiding nodig?

Een hond adopteren is niet niets. Zowel de hond als zijn nieuw gezin zullen elkaar moeten leren begrijpen om op een fijne manier te gaan samen-leven.

Verhuizen is voor de mens één van de meest stressvolle situaties die er zijn. Dat is niet anders voor onze geliefde viervoeters.

Vele factoren kunnen die verhuis beïnvloeden: de voorgeschiedenis van de hond, het karakter, het ras, de gezondheidstoestand,...en natuurlijk het nieuwe gezin.

Bij vzw Helping Dogs hebben we heel wat ervaring met deze moeilijke overgangsperiode. Er zijn ten slotte al meer dan 1000 honden die dankzij Helping Dogs een definitieve thuis hebben gevonden.

Daarom bieden wij ook coaching aan. Deze coaching is vooral gericht op hoe we de hond met zo weinig mogelijk stress kunnen integreren in zijn nieuwe thuis. Soms gaat dit vanzelf, soms kan je hier wat hulp bij gebruiken..

Vaak heeft het nieuwe gezin vooral nood aan een luisterend oor, wat bijsturing en geruststelling. Wij tonen jullie graag hoe je je nieuwe vriend gewoon zichzelf kan laten zijn.

Contacteer ons vrijblijvend: coaching@helpingdogs.be

 

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!