Shiba INu

Dino

Ras: Shiba Inu

Geboortedatum: 04/06/2020

Geslacht: reu 

Steriel: ja 

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden:  ja 

Katten: neen

Kinderen: neen

Maak kennis met Dino.
Dino is een shiba inu die – wanneer je zijn vertrouwen éénmaal heb gewonnen- een echte knuffelaar is.

Dit ras staat bekend om hun eigenzinnig karaktertje. Ook Dino is zo een Shiba die graag het rijk voor hem alleen heeft. De aandacht van zijn baas delen met een andere twee -of viervoeter? Liever niet dus.

Van te veel drukte en prikkels wordt Dino onzeker en angstig. Hij heeft het gewoon graag rustig – begrijpelijk. 

Zijn perfecte namiddag? Een lange wandeling maken in de natuur om daarna gezellig met zijn baas op de sofa of in de tuin te vertoeven.

We zijn voor Dino dus op zoek naar een baas (of koppel zonder kinderen) die Dino de rust kan geven die hij nodig heeft. Een thuis in een landelijke omgeving zonder andere huisdieren zou perfect zijn voor hem.

 

Contacteer ons voor meer info over Dino

8 + 4 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!