Canis Vulgaris

Betty

Ras: Canis vulgaris

Geboortedatum: 05/06/2015

Geslacht: teef

Steriel: ja 

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja maar houdt er niet van

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja, kan het doorgaans beter vinden met reutjes

Katten: ja

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Betty! Deze knappe dame is op zoek naar een nieuw gezin.

Betty is niet veeleisend en een aangenaam gezelschap om in de buurt te hebben. Ze is misschien een heel klein tikkeltje onzeker maar ze past zich wel goed aan in nieuwe situaties. Ze heeft een klein beetje verlatingsangst.

Wie de gouden mand heeft voor deze leuke kruising, zal ervoor moeten zorgen dat er toch minstens de eerste week steeds iemand thuis is. Zo kunnen jullie een vertrouwensband opbouwen en het alleen zijn in de nieuwe omgeving stap voor stap opbouwen.

Contacteer ons voor meer info over Betty

13 + 7 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!